mooxs-media.nl | Verkooptips
MOOXS Media heeft als doel de woning zo mooi en duidelijk mogelijk in beeld te brengen. Hierbij maken wij gebruik van HDR fotografie, 360 fotografie en drone video.
woningfotografie, woningvideo, 360 graden fotografie, drone video, inmeten, plattegronden, makelaars fotografie
16340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16340,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Verkooptips

 

Je wil je woning verkopen en de eerst stap is een makelaars zoeken of ga je je huis proberen zelf te verkopen.  Maar wat volgt er na de afspraak met de makelaar.  Een woning moet mooi en goed gepresenteerd worden. Dit kan je even doen door spullen opzij te leggen maar vergis je niet, er komt meer bij kijken. Wij van MOOXS-Media hebben hiervoor een woning fotochecklist gemaakt met de intentie je huis zo foto/video klaar mogelijk te maken. Lukt het nou niet zelf je woning klaar te maken of heb je advies nodig. Dit kan MOOXS-Media verzorgen. Wij komen langs en geven advies wat er moet gebeuren om je woning presentatie klaar te maken. Neem gerust contact op voor meer informatie.